Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (12 Nisan 2022): New York’ta metro istasyonuna silahlı saldırı | Millet İttifakı’nın adayı kim olmalı?

Editör: Egemen Gök

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) New York kentindeki Brooklyn Sunset Park Mahallesi’nde bulunan metro istasyonunda silahlı saldırı meydana geldi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) bugün Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Halkların Demokratik Partisi (HDP) ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) grup toplantıları vardı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı adayı hakkında konuştu. Kendi adaylarının belli olduğunu belirten Bahçeli, altı muhalefet partisinin yürüttüğü çalışmaları eleştirerek, “Bizim adayımız bellidir, sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacaktır?” diye sordu.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope Ankara muhabiri Okan Yücel ile partilerin grup toplantılarını, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Dağı ile cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarını konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.