Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Prof. Dr. Serhat Güvenç: “Rus birliklerinin Kiev’deki yenilgisi Putin’in emperyal güç olma hedefini rafa kaldırdı”

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları devam ediyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna’daki saldırıların hedefe ulaşana dek devam edeceğini açıkladı. Rus birliklerinin Donbas’a ilerlediği haberleri de paylaşılıyor. Savaşın 48. gününde Putin neyi hedefledi, hedefine ulaştı mı? Putin’in “Suriye Kasabı” lakaplı Aleksander Dvornikov’u Ukrayna’daki birliklerinin başına ataması ne anlama geliyor? Savaş, Avrupa’da neyi değiştirecek? Kadir Has Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serhat Güvenç, sahadaki son durumu, Putin’in bir sonraki hedefini ve Donbas bölgesinin Putin için önemini anlattı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.