Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig’de 32. hafta sona erdi: Fraport TAV Antalyaspor, Atakaş Hatayspor’u farklı geçti

Süper Lig’de 32. hafta heyecanı, dün (11 Nisan) oynanan Fraport TAV Antalyaspor-Atakaş Hatayspor karşılaşmasının ardından sona erdi. Nuri Şahin’in çalıştırdığı Fraport TAV Antalyaspor, sahasında konuk ettiği rakibini 4-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. 

Fraport TAV Antalyaspor’un bileği bükülmüyor

Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig’in 32. haftasında Atakaş Hatayspor ile kozlarını paylaştı. Antalya Stadyumu’nun ev sahipliği yaptığı karşılaşmaya etkili başlatan kırmızı-beyazlılar, 16. dakikada Haji Wright’ın attığı gol ile öne geçti. Golden sonra seyircisinin desteğini arkasına alan ev sahibi, 29. dakikada Naldo ve 35. dakikada tekrardan Haji Wright’ın attığı goller ile farkı bir anda üçe çıkardı. Öte yandan 38. dakikada Fraport TAV Antalyaspor filelerini sarsan Mame Diouf, takımının soyunma odasına 3-1 geride gitmesini sağladı. 

Maç boyunca rahat bir oyun ortaya koyan Fraport TAV Antalyaspor, devre arasında kadrosuna kattığı Luiz Adriano’nun golü ile 55. dakikada farkı yeniden üçe çıkardı. Karşılaşmanın kalan bölümünde skor avantajını koruyan ev sahibi, Atakaş Hatayspor’u 4-1 ile geçti. 

Nuri Şahin’in çalıştırdığı Fraport TAV Antalyaspor, sahasında konuk ettiği rakibini 4-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Öte yandan kırmızı-beyazlılar, kendi evinde oynadığı son 10 maçta da mağlup olmadı ve bu alanda kulüp rekoru kırdı. 

Fraport TAV Antalyaspor’un paylaşımı:

Süper Lig’in 32. haftasında oynanan karşılaşmalar:

VavaCars Fatih Karagümrük 3-2 Kasımpaşa

Göztepe 1-2 Yukatel Kayserispor

Çaykur Rizespor 2-1 İttifak Holding Konyaspor

Gaziantep FK 0-0 Trabzonspor

Beşiktaş 4-1 Aytemiz Alanyaspor

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor 0-1 GZT Giresunspor

Demir Grup Sivasspor 0-2 Medipol Başakşehir

Adana Demirspor 3-1 Altay

Fenerbahçe 2-0 Galatasaray

Fraport-TAV Antalyaspor 4-1 Atakaş Hatayspor

Süper Lig’de 32. haftanın ardından oluşan puan durumu:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.