Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (13 Nisan 2022): Erdoğan’dan terör-enflasyon benzetmesi & enflasyon düşecek mi?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün kabine toplantısının ardından ekonomiye ilişkin açıklamalarda bulundu, “Terör örgütlerinin başını nasıl ezdiysek, fiyatlardaki yükselişin belini de aynı şekilde yine biz kıracağız” dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, enflasyonun aralık ayından itibaren düşmeye başlayacağını söylüyor. Enflasyon nereye gidiyor, sorun nasıl çözülür? Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu yorumladı.

Rusya-Ukrayna savaşı 49. günde devam ediyor. Mariupol Belediye Başkanı Boyçenko, kentte 21 binden fazla kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. ABD Başkanı Joe Biden, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i Ukrayna’da “soykırım” yapmakla suçladı.

Savaş Antalya’ya nasıl yansıyor? Savaştan kaçıp Antalya’ya gelen Ukraynalılar neler yaşıyor? Antalyalı turizmciyi neler bekliyor? Medyascope muhabiri Ufuk Çeri, Antalya’dan izlenimlerini aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.