Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (14 Nisan 2022): Merkez Bankası faizi sabit tuttu | Galatasaray-Dinamo Kiev dostluk maçı

Editör: Egemen Gök

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu (PPK), Şahap Kavcıoğlu başkanlığındaki toplantısında politika faizini 14’te sabit tutma kararı aldı.

Galatasaray, Rusya’nın Ukrayna’ya açtığı savaşta zarar gören çocuklara yardım amacıyla Dinamo Kiev ile özel maçta karşı karşıya geldi. 

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı, Gelecek Partisi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. İbrahim Turhan ile faiz kararını, Alp Akiş ve Tuğbanur Toprak ile Galatasaray ve Dinamo Kiev takımları arasında oynanan “Barış için maç” karşılaşmasını konuştuk.

Spotify’dan dinleyebilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.