Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (14 Nisan 2022): Deniz Zeyrek ile Ankara kulisleri & faiz kararı bekleniyor

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın, Mansur Yavaş’a adaylık çağrısı yapmasını ardından muhalefetin adayının kim olacağı tartışması yeniden alevlendi. Ankara’da neler konuşuluyor, muhalefetin adayı kim olacak? Gazeteci Deniz Zeyrek, Ankara’dan son gelişmeleri aktardı.

Merkez Bankası bugün 14:00‘te politika faizi kararını açıklayacak. Merkez Bankası, geçen yılın son dört toplantısında politika faizini 5 puan indirmiş, bu yılın ilk üç toplantısında ise faizi yüzde 14’te sabit tutmuştu.

Türkiye’de Ezidiler neler yaşıyor? Nurcan Çalışkan ve Özgün Özgül, Diyarbakır, Batman ve Şanlıurfa’dan izlenimlerini aktardı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.