Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Mikroscope’un 11. sayısı yayında: “Yeni”

“Bakmak için değil görmek için” sloganıyla yola çıkan edebiyat dergisi Mikroscope‘un 11. sayısı yayında.

Çevrimiçi olarak her ay internet sitesinden okuyucuyla buluşan Mikroscope, 11. sayısında “yeni” temasıyla sizlerle buluşuyor.

“Çocuk”, “gençlik”, “bahar” ve “yenilenmek” kavramlarından yola çıkılan sayıda yine çok çeşitli yazı ve röportajlar ile karşılaşacaksınız.

Yazılara ek olarak bu ay, Özlem Akıncı ve Buket Arbatlı’nın hazırlayıp sundukları “Deniz Kenarında Geyikler Öykü Analizi”ni, Müge İplikçi’nin “Zeytin Dalı”nda Fatma Damak ile yaptığı “Ahmet Rauf’un Serap”ı programını ve Aslı Çarkoğlu ile “Türkiye’de Toplumsal Cinsiyet ve Kadın Algısı Araştırması” üzerine yaptığı yayını YouTube kanalımızda bulabilirsiniz.

Ayrıca Deniz Altunay’ın hazırlayıp sunduğu Mikroscopecast programının bu ayki konuğu Cem Özel. “Nobel Barış Ödülü Neden Kütüphanelere Verilmeli?” başlıklı söyleşiyi Spotify ve Apple Podcast platformları üzerinden dinleyebilirsiniz.

Bu ay ilk defa gönderilecek mail bültenine de sitemiz üzerinden abone olabilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.