Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (15 Nisan 2022): Üçüncü ittifak tartışmaları muhalefeti böler mi? | İkinci el pazarında halkın enflasyonu

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Karar TV’de yaptığı konuşmada yer alan “Üçüncü ittifak olabilir” ifadesi üzerine başlayan tartışmaların ardından, perşembe akşamı Twitter hesabından açıklama yaptı. 

Mart ayı enflasyon verileri açıklandı. Türkiye İstatistik Kurumu’na göre yıllık enflasyon yüzde 61, Enflasyon Araştırma Grubu’na göre yüzde 142. Vatandaşların ikinci el pazarlarına gösterdiği ilgi ise gün geçtikçe artıyor.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Çarkoğlu ile “üçüncü ittifak” tartışmalarını, Medyascope muhabiri Edanur Tanış ile ikinci el pazarlarından izlenimlerini konuşacağız.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.