Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

AKP grubu 42 gün aradan sonra yarın toplanacak, dört ayda iki toplantı yapıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) bu yılki üçüncü Meclis grup toplantısı yarın yapılacak. Dört ayda iki kez toplanan AKP, son grup toplantısını 42 gün önce, 9 Mart’ta yapmıştı. Çarşamba günü (20 Nisan) yapılacak toplantıya yalnızca son 24 saat içindeki koronavirüs testleri negatif çıkan milletvekilleri alınacak.

AKP’nin son Meclis grup toplantısının üzerinden 42 gün geçmesinin ardından, 20 Nisan Çarşamba günü AKP’nin bu yılki üçüncü grup toplantısı yapılacak. Toplantıya yalnızca son 24 saatte koronavirüs testleri negatif çıkan milletvekilleri alınacak, maske ve sosyal mesafeye dikkat edilecek. Toplantıya dinleyici kabul edilmeyecek.

Bu yılki üçüncü grup toplantısı

AKP’nin son grup toplantısı 9 Mart’ta yapılmıştı. 2022 içindeki diğer grup toplantısı ise 12 Ocak’ta düzenlenmişti. TBMM 2021 Ekim’de açıldığından beri 2021 sonuna kadar beş kez grup toplantısı düzenleyen AKP, bu yıl şu ana kadar sadece iki kez grup toplantısı yaptı. 23 Mart’ta planlanan toplantı ise AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi’ne katılmak üzere Brüksel’e gitmesi nedeniyle iptal edilmişti. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.