Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (18 Nisan 2022): Irak’ın kuzeyine operasyon & Bayram enflasyonu ne olacak? & Altılı masa trafiği sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Irak’ın kuzeyindeki Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerinde “Pençe-Kilit Operasyonu” başlattı.

Muhalefetin altılı masa trafiği sürüyor. Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, altı muhalefet partisinin 24 Nisan’daki buluşması öncesi bugün saat 11:00’de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti, ardından saat 15:00’te Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nu ziyaret edecek.

Rusya-Ukrayna savaşında 54. gün. Savaş dünya ekonomisini nasıl etkiliyor? Türkiye’de enflasyon nereye gidiyor? Kur korumalı TL mevduatı sistemi işe yaradı mı? Kare Portföy Genel Müdürü Ümit Kumcuoğlu, Türkiye ve dünya ekonomisindeki son gelişmeleri yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.