Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig’de 33. hafta heyecanı devam ediyor: GZT Giresunspor ile Beşiktaş yenişemedi

Süper Lig’de 33. hafta heyecanı, dün (17 Nisan) oynanan karşılaşmalar ile devam etti. GZT Giresunspor ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşma 0-0 sona ererken; Kasımpaşa, Adana Demirspor’u 4-0, İttifak Holding Konyaspor ise Gaziantep FK’yı 4-1 mağlup etti.

Beşiktaş, Giresun deplasmanında takıldı

Beşiktaş, Süper Lig’in 33. haftasında GZT Giresunspor’a konuk oldu. Çotanak Stadyumu’nun ev sahipliği yaptığı karşılaşma oldukça düşük bir tempoya sahne oldu. 

Valerien Ismael yönetiminde çıkışa geçen Beşiktaş, maçın 18. dakikasında GZT Giresunspor kalesinde tehlike yarattı. Rıdvan Yılmaz’ın pasında top ile buluşan Michy Batshuayi, ceza sahası içinde yaptığı vuruşta kaleci Okan Kocuk’u geçmeyi başaramadı. Beşiktaş, 43. dakikada ise Rachid Ghezzal ile pozisyona girdi. Ancak Okan, Cezayirli yıldızın yaklaşık 30 metreden çektiği şert şutta gole izin vermedi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası, golsüz eşitlik ile sona erdi. 

Seyircisinin desteğini arkasına alarak ikinci yarıya başlayan GZT Giresunspor, maçın 50. dakikasında gole yaklaştı. Beşiktaş savunmasından seken topu önünde bulan Magomed-Şapi Suleymanov, ceza sahasına girer girmez şutunu çekti fakat kaleci Ersin Destanoğlu’nu geçemedi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takım da pozisyona girmekte zorlandı. Çotanak Stadyumu’nda oynanan müsabakada gol sesi çıkmadı. 

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 51’e, GZT Giresunspor ise 40’a yükseltti. 

Beşiktaş bu sezon bir Süper Lig maçında topa en az (%69) sahip olan takımlar arasında en düşük gol beklentisinde kalan ekip oldu (0.77 xG vs Giresunspor).

Süper Lig’in 33. haftasında oynanan karşılaşmalar:

Trabzonspor 1-1 VavaCars Fatih Karagümrük

Yukatel Kayserispor 1-1 Çaykur Rizespor

Atakaş Hatayspor 1-1 Demir Grup Sivasspor

Aytemiz Alanyaspor 1-3 Fraport-TAV Antalyaspor

Altay 1-1 Medipol Başakşehir

Fenerbahçe 2-0 Göztepe

İttifak Holding Konyaspor 4-1 Gaziantep FK

Kasımpaşa 4-0 Adana Demirspor

GZT Giresunspor 0-0 Beşiktaş

Süper Lig’de 33. hafta, bugün (18 Nisan) saat 20.30’da oynanacak Galatasaray-Öznur Kablo Yeni Malatyaspor karşılaşması ile sona erecek. 

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.