Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez’in acı günü: Yeni doğan ikiz bebeklerinden biri hayatını kaybetti

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez, yeni doğan ikizlerinden birini kaybetti. 

Manchester United’ın dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo ile Georgina Rodriguez, yeni doğan ikizlerinden birinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Çift, sosyal medya hesaplarından yaptığı ortak açıklamada, ikiz bebeklerden erkek olanının doğum sırasında hayatını kaybettiğini, kız olanın ise sağlıklı bir şekilde doğduğunu kamuoyuna duyurdu. 

Ronaldo-Rodriguez çifti, yaptıkları ortak açıklamada “Oğlumuzun hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü içinde duyuruyoruz. Bu anne-babanın yaşayacağı en büyük acı… Kız bebeğimizin doğması, bize bu acı habere dayanma gücü, biraz umut ve mutluluk veriyor. Doktorlara ve hemşirelere çabaları için teşekkür ediyoruz. Yaşadığımız kayıp nedeniyle yıkılmış durumdayız ve bu zor dönemde mahremiyetimize saygı duyulmasını rica ediyoruz. Oğlumuz artık bizim meleğimiz… Seni daima seveceğiz” dedi. 

2010 senesinde ilk kez baba olan Cristiano Ronaldo’nun, ikisi kız, ikisi erkek olmak üzere dört çocuğu bulunuyor. Ronaldo, eşi Georgina Rodriguez ile ikiz bebek beklediklerini yaptığı paylaşım ile 28 Ekim 2021 tarihinde açıklamıştı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.