Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (19 Nisan 2022): Türkiye’nin gündemi mülteciler | Gidecekler mi, kalacaklar mı?

Editör: Egemen Gök

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın mültecilerle ilgili çıkışının ardından siyasette başlayan tartışma sürüyor. Dün AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün ise Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli’den açıklamalar geldi.

Türkiye’de kiralık ve satılık ev fiyatları her geçen gün yükselmeye devam ediyor. Kira fiyatlarının en çok yükseldiği illerden bazıları ise Antalya, Muğla ve İzmir gibi yazlık beldelere de ev sahipliği yapan kıyı şehirleri.

Savaşın 55. gününde beklenen oldu. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Rus birliklerinin Ukrayna’nın doğusundaki Donbas bölgesine bir saldırı başlattığını açıkladı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Prof. Dr. Ahmet İnsel ile siyasetin gündemine oturan mülteci meselesini, Medyascope Ankara muhabiri Okan Yücel ile partilerin grup toplantılarını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.