Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı başladı: Trabzonspor, Yukatel Kayserispor’u tek gol ile geçti

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı final heyecanı başladı. Trabzonspor, turun ilk ayağında konuk ettiği Yukatel Kayserispor’u Andreas Cornelius’un attığı gol ile 1-0 mağlup etti. Finale çıkacak takım, 10 Mayıs günü oynanacak rövanş maçının ardından belli olacak. 

Trabzonspor avantajı kaptı

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Yukatel Kayserispor ile kozlarını paylaştı. 

Ev sahibi takımın teknik direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig’in 33. haftasında oynanan VavaCars Fatih Karagümrük maçının ilk 11’inde beş değişikliğe gitti. Fatih Karagümrük maçında 11’de görev alan Hüseyin Türkmen, Denswill, Hamsik, Dorukhan Toköz ve Djaniny’nin yerine Ahmetcan Kaplan, Puchacz, Siopis, Abdulkadir Ömür ve Kouassi’yi Kayserispor karşısında sahaya sürdü.

Rotasyon ağırlıklı bir kadro ile Yukatel Kayserispor karşısına çıkan Trabzonspor, maç boyunca rakibinin kilidini açmakta çok zorlandı. Bordo-mavililerin aradığı gol ise 87. dakikada geldi. Yukatel Kayserispor filelerini sarsan Andreas Cornelius, takımına 1-0’lık galibiyeti getiren isim oldu. 

Trabzonspor, turun ilk ayağında sahasında konuk ettiği Yukatel Kayserispor’u Andreas Cornelius’un attığı gol ile 1-0 mağlup etti. Finale çıkacak takım, 10 Mayıs günü oynanacak rövanş maçının ardından belli olacak. Yarı finalin diğer ayağında Aytemiz Alanyaspor ile Demir Grup Sivasspor, bugün (20 Nisan) karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor-Yukatel Kayserispor karşılaşmasının özet görüntüleri:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler