Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

EuroCup’ta Frutti Extra Bursaspor, Obradovic’in Partizan’ını yendi – Bahçeşehir Koleji, FIBA Europe Cup finalinde avantajı yakaladı

Frutti Extra Bursaspor EuroCup sekizli finallerinde Sırp ekibi Partizan NIS’i deplasmanda uzatma sonunda 103-95’lik skorla mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı.

Normal sürenin son 14,5 saniyesine 84-79 geride giren temsilcimiz, Onuralp Bitim ve John Holland’ın elinden bulduğu 5 sayı ile uzatmaya götürmeyi başardı. Uzatma periyodunda rakibine 19-11’lik üstünlük kuran Frutti Extra Bursaspor, adını çeyrek finale yazdırmayı başardı ve EuroCup favorilerinden Zeljko Obradovic’in çalıştırdığı Partizan NIS’i turnuva dışında bıraktı.

Karşılaşmanın normal süresinin heyecan dolu son anları:

Frutti Extra Bursaspor’da Andrew Andrews 24 sayı, 8 ribaund, 10 asist, Onuralp Bitim ise 20 sayı, 10 ribaundluk performansla galibiyette büyük rol oynadı. Ev sahibi ekip Partizan NIS’te ise Aleksa Avramovic 23 sayı, 6 asist, Mathias Lessort ise 20 sayı, 8 ribaund ile mücadele etti.

Frutti Extra Bursaspor’un çeyrek finaldeki rakibi ise Sloven ekibi Cedevita Olimpija oldu. Karşılaşma 27 Nisan Çarşamba günü Slovenya Arena Stozice’de oynanacak.

Frutti Extra Bursaspor’un maç sonu paylaşımı:

FIBA Europe Cup finalinde avantaj Bahçeşehir Koleji’nin

FIBA Europe Cup finali ilk maçında temsilcimiz Bahçeşehir Koleji, İtalyan ekibi Unahotels Reggio Emilia’yı deplasmanda 72-69 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı ele geçirdi. Bahçeşehir Koleji’nde Sam Dekker 10 sayı, 6 ribaund, Jamal Jones 12 sayı, Kartal Özmızrak ve Jamar Smith 11’er sayıyla etkili olurken, ev sahibi ekipte ise Andrea Cinciarini 20 sayı ,9 asist, Justin Johnson 16 sayı, 7 ribaund ile mücadele etti.

Rövanş maçı 27 Nisan Çarşamba günü saat 20.00’de Ülker Sports Arena’da oynanacak.

Koç Erhan Ernak’ın açıklamaları:

Kartal Özmızrak’ın maç sonu açıklamaları:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler