Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Kılıçdaroğlu’nun elektriği kesildi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla evinin elektriklerinin kesildiğini duyurdu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturasını ödemediği için evinin elektriklerinin kesildiğini açıkladı. Daha önce yılbaşında yapılan elektrik zamları geri çekilmediği takdirde faturalarını ödemeyeceğini açıklayan Kılıçdaroğlu, Twitter üzerinden paylaştığı videoda şöyle konuştu:

“Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler. Hanelerin belini büktüler. Enerjiye yaptıkları zamlar üç yılda yüzde 400’ü aştı. Geri çekin zamları dedim çekmediler. 2021’de toplam üç milyon 449 bin 344 abonenin elektriği kesildi. Yoksul çocuklarımız hem aç hem ışıksız giriyor yataklara. Bu eşkıya düzenine karşı faturamı ödemeyeceğimi söyledim. Ödeyemeyeceğimden değil, ödeyebilirim ama bu nasip kısmet uğruna verilen kavgada yerimiz belli olsun istedim. Halil İbrahim sofrasına ben de oturmak istedim. Ödeyemeyenlerin sesi olmak istedim.”

“Tüm halkımızı ekranları başına davet ediyorum”

Kılıçdaroğlu videosunun sonunda, bu akşam da yeni bir paylaşımda bulunacağını belirterek, “Bundan sonraki süreci konuşmak için tüm halkımızı akşam 21:00 sularında ekranları başına davet ediyorum” dedi. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.