Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (22 Nisan 2022): Selim Temurci ile Aktrol saldırıları ve AKP içi operasyon iddiası & Kılıçdaroğlu’nun elektrik direnişi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriği kesildi. Elektrik zamlarını protesto etmek için yaklaşık 2,5 aydır faturasını ödemeyen Kılıçdaroğlu, “Halkımın acısını yaşamak için karanlıkta oturacağım” dedi.

Altı muhalif lider 24 Nisan’da bir araya geliyor. Masada neler konuşulması bekleniyor? Gültekin Uysal’ın açıklamalarıyla yarattığı düşünülen gerginlik bitti mi?

Aktrol olarak bilinen ve “Cumhur Frankfurt” ismini kullanan kişi, Twitter üzerinden TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan özür dilediğini duyurdu. Şentop-Aktrol polemiği ne anlama geliyor?

Gündem’de Şükran Şençekiçer’in konuğu Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selim Temurci, siyasetteki son gelişmeleri yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.