Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ülkü Doğanay ve Gülçin Karabağ ile Sözün Özü (27): Kılıçdaroğlu’nun evinde elektrik kesintisi & mülteci meselesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun evinin elektrikleri dün (21 Nisan) kesildi. Kılıçdaroğlu elektrik faturalarında yapılan zamlara ve faturalarını ödeyemedikleri için elektrikleri kesilen ailelere dikkat çekmek için üç aydır evinin elektrik faturasını ödemiyordu. Kılıçdaroğlu’nun fatura direnişinin etkileri neler, ne anlama geliyor?

Türkiye siyasetinde bir diğer gündem Suriyeli mülteciler. Siyasi liderlerin art arda mültecilerle ilgili yaptıkları açıklamalar dikkatleri çekti. Türkiye’nin Suriyeli mülteciler meselesinde temel sorunlar nelerdir? Sorunların çözümüne dair neler yapılabilir?

Sözün Özü’nde Prof. Dr. Ülkü Doğanay ve Gülçin Karabağ, gündemin ön plana çıkan başlıklarını yorumladı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler