Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

NBA playofflarında dördüncü maçlar, Celtics-Nets eşleşmesi dışında sona erdi

NBA playofflarında ilk tur serileri bu sabaha karşı oynanan karşılaşmalar ile devam etti. 

New Orleans Pelicans seriyi eşitledi

NBA normal sezon ve Batı Konferansı lideri Phoenix Suns, konuk olduğu New Orleans Pelicans’a  118-103 mağlup oldu ve seride durum 2-2’ye geldi. Geceye Alvarado’nun son çeyrekte Chris Paul’e yaptığı savunma damga vurdu. Karşılaşmada Pelicans’ta Brandon Ingram 30 sayı, 4 ribaund, 5 asistle galibiyeti getiren isim olurken, Jonas Valanciunas ise 26 sayı, 15 ribaund ile mücadele etti. Suns’ta ise Deandre Ayton 23 sayı, 8 ribaund ile oynarken, Chris Paul yalnızca 4 sayı üretebildi.

Brandon Ingram’ın galibiyet getiren performansı:

Grand Theft Alvarado:

Miami Heat’te Jimmy Butler’ın performansı geceye damga vurdu

Doğu Konferansı lideri Miami Heat, Atlanta Hawks’a konuk olduğu karşılaşmadan 110-86 galip gelerek seride durumu 3-1’e getirdi. Miami Heat’te Jimmy Butler 36 sayı, 10 ribaund, 4 top çalma, 4 asist ile yıldızlaşırken, ev sahibi ekip Atlanta Hawks’ta Deandre Hunter 24 sayı kaydetti.

Jimmy Butler’ın harika performansı: 

Denver Nuggets seride durumu 3-1’e getirdi

Gecenin diğer karşılaşmasında ise Denver Nuggets konuk ettiği Golden State Warriors’u 126-121’lik skorla mağlup etti ve serideki ilk galibiyetini elde etti. Ev sahibi ekipte Nikola Jokic 37 sayı, 8 ribaund ve 6 asistle oynarken, Monte Morris ise 24 sayı ile katkı sağladı. Golden State Warriors’te Stephen Curry benchten gelerek 33 sayı kaydederken, Klay Thompson 32 sayı üretti.

Nikola Jokic’in performansı: 

Monte Morris’in galibiyette önemli rol oynadığı performansı: 

Milwaukee Bucks seride durumu 3-1’e getirdi

Gecenin son karşılaşmasında ise Milwaukee Bucks, Chicago Bulls’a konuk olduğu karşılaşmada 119-95’lik skorla galip geldi ve seride durumu 3-1’e getirdi. Giannis Antetokounmpo 32 sayı 17 ribaund 7 asistle, playofflarında 30 sayı 15 ribaund 5 asist barajını beşinci kez tekrarlayarak, NBA’de bunu başaran yedinci isim oldu. Ev sahibi Chicago Bulls’ta ise Zach Lavine 23 sayı 13 asist ile mücadele etti.

Giannis Antetokounmpo’nun performansı: 

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler