Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (27 Nisan 2022): Gezi davası protestolarında gözaltı & İki yıl sonra maskeler fora

Gezi Parkı davası kararları dün İstanbul ve Ankara’da protesto edildi. İstanbul’da valilik açıklamasına göre 51 kişi gözaltına alındı.

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından dün Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu: Toplu taşıma ve sağlık kurumları dışında maske kullanımı zorunluluğu kaldırıldı. Ankara Üniversitesi’nden İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Alpay Azap, kararı Gündem’de yorumladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülmesine ilişkin görülen davanın Suudi Arabistan adli makamlarına devredilmesinin ardından Riyad’a gidiyor. Erdoğan’ın yarın yapacağı Suudi Arabistan ziyareti kapsamında Veliaht Prens Muhammed bin Salman ile görüşmesi bekleniyor.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.