Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Basketbolda harika gece: FIBA Europe Cup’ta şampiyon Bahçeşehir Koleji – 7Days EuroCup’ta Frutti Extra Bursaspor yarı finale yükseldi

7DAYS EuroCup sekizli finallerinde, Sloven temsilcisi Cedevita Olimpija’yı deplasmanda 85-83’lük skorla mağlup eden Frutti Extra Bursaspor yarı finale yükseldi.

Arena Stozice’de oynanan karşılaşmada, Frutti Extra Bursaspor başa baş giden mücadelenin sonucunda 85-83’lük skorla galip ayrılarak yarı finale yükseldi. Maçın son saniyesinde ev sahibi Cedevita Olimpija’da Jacob Pullen’ın attığı son saniye 3’lüğü, süre dolduktan sonra elden çıkmış olmasıyla iptal edildi. Yeşil-beyazlılarda Derek Needham 20, John Holland 16, Onuralp Bitim ise 14 sayıyla oynadı. Ev sahibi ekipte ise Yogi Ferrell’in 20 sayısı yeterli olmadı.

Jacob Pullen’ın iptal edilen son saniye basketi sonrası Bursaspor’un sevinci:


Frutti Extra Bursaspor’dan galibiyet pozu:

Karşılaşmanın özeti:

Başantrenör Dusan Alimpijevic’in galibiyet açıklaması: 

Bahçeşehir Koleji, Unahotels Reggio Emilia 90-74 yenerek şampiyon oldu

FIBA Europe Cup finali rövanş karşılaşmasında, Unahotels Reggio Emilia’yı 90-74’lük skorla mağlup eden Bahçeşehir Koleji şampiyon oldu.

Ülker Sports Arena’da oynanan karşılaşmada, hava atışıyla birlikte skoru önde götüren Bahçeşehir Koleji üstünlüğünü müsabaka boyunca korudu ve kupayı müzesine götürdü. Bahçeşehir Koleji geçen hafta İtalya’da oynanan ilk maçtan da 72-69’luk skorla galip ayrılmıştı. Bahçeşehir Koleji’nde Jamar Smith 17, Jamal Jones da 14 sayı ile galibiyette önemli rol oynarken, Reggio Emilia’da Stephen Mark Thompson ve Arturs Strautins 19’ar sayı üretti. Jamar Smith final serisinin MVP’si oldu.

Karşılaşmada ayrıca FIBA Europe Cup seyirci rekoru da kırıldı

Bahçeşehir Koleji’nin şampiyonluk sevinci:

Bahçeşehir Koleji’nden şampiyonluk paylaşımı:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.