Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (28 Nisan 2022): Danıştay İstanbul Sözleşmesi’ni savundu | Erdoğan Suudi Arabistan’da

Danıştay 10. Dairesi, İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesine karşı açılan 10 dosyayı bugün esastan görüştü. Kadınlar duruşma öncesi Danıştay binası önünde buluştu. Duruşma salonuna giremeyen kadınlarla polis arasında arbede çıktı, polis biber gazı kullandı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Kral Selman bin Abdülaziz el-Suud’un davetlisi olarak Suudi Arabistan’a gitti. İki günlük sürecek ziyareti çerçevesinde, Erdoğan’ın Kral Selman ile bir araya gelmesi ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın da görüşme heyetinde bulunması bekleniyor.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope Ankara muhabirleri Senem Büyüktanır ve Cansu Timur ile Danıştay’daki duruşmayı ve yaşananları, İslam Özkan ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyaretinin anlamını konuştuk.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.