Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (29 Nisan 2022): Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyareti iç ve dış politikayı nasıl etkileyecek? | Deniz Poyraz davası

Editör: Egemen Gök

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cemal Kaşıkçı davasının Riyad’a devredilmesinin ardından iki günlük Suudi Arabistan ziyaretine başladı.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) İzmir İl Başkanlığı’na 17 Haziran 2021’de Onur Gencer isimli şahıs tarafından silahlı saldırı düzenlenmiş ve binada tek başına bulunan Deniz Poyraz öldürülmüştü. HDP İzmir İl Başkanlığı’na saldırı davasının üçüncü duruşması bugün yapıldı.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope İzmir muhabiri Aytuğ Özçolak ile Deniz Poyraz davasını, emekli Büyükelçi Hakan Okçal ile Erdoğan’ın Suudi Arabistan ziyaretini konuşacağız.

Spotify’dan dinleyebilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.