Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Türkiye siyasetinde bugün: Akşener bayram namazı sonrası konuştu: “Partimizi kurmasaydık İstanbul, Ankara gibi şehirler kimler tarafından yönetilecekti?”

  • Siyasî parti liderlerinin bayram ziyaretleri başladı. Hangi siyasî parti kimlerle bayramlaşacak, hangi partilerle görüşmeyecek?
  • Bayram namazı sonrası Ankara’da konuşan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu hafta içi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşeceğini açıkladı.
  • İYİ Parti lideri Meral Akşener, bayram namazı sonrası konuştu, “Partimizi kurmasaydık İstanbul, Ankara gibi şehirlerimiz bugün kimler tarafından nasıl yönetilecekti?” dedi.

Gelişmeleri canlı anlatım sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.