Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

EuroCup’ta Frutti Extra Bursaspor finalde – Anadolu Efes’in, EuroLeague Final-Four’daki rakibi belli oluyor

Morabanc Andorra’yı deplasmanda 85-68 mağlup eden temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, 7Days EuroCup’ta finale yükseldi.

Poliesportiu D’andorra salonunda oynanan karşılaşmada, deplasmanda rakibini 85-68’lik skorla yenen Frutti Extra Bursaspor, EuroCup’ta finale yükselen ilk takım oldu. Temsilcimiz finalde, Valencia Basket – Virtus Bologna eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.  

Karşılaşmanın ilk periyoduna hızlı bir giriş yapan ev sahibi ekibi, dış atışlardan bulduğu isabetle ilk periyodun bitimine 4 dakika kala 20-9’lük üstünlük yakaladı. Frutti Extra Bursaspor koçu Dusan Alimpijevic’in bu dakikada aldığı mola sonrası, 13-0’lık seri ile periyodu 22-20 ile temsilcimiz çeyreği önde kapatmayı başardı. Periyot sonunda yakaladığı üstünlüğü karşılaşma boyunca arttırarak devam eden Frutti Extra Bursaspor karşılaşmadan da 85-68 galip ayrıldı.

Frutti Extra Bursaspor’da Kevarrius Hayes 11 sayı, 16 ribaund ile karşılaşmanın MVP’si olurken, Andrew Andrews 20 sayı, Onuralp Bitim de 18 sayı ile karşılaşmanın etkili isimleri oldular. Morabanc Andorra’da ise Oriol Pauli 16 sayı, 9 ribaund ve 5 asist ile mücadele etti.

Frutti Extra Bursaspor’dan galibiyet pozu:

Maç sonu sevinci:

https://twitter.com/BsBasketbol/status/1521594497901150208?s=20&t=m2IU7ZgWhz0BPOCXLzTJXg

Onuralp Bitim’in harika smacı:

Karşılaşmanın özeti:

Final-Four’da Anadolu Efes’in rakibi belli oluyor, diğer eşleşmede El Clasico oynanacak!

Turkish Airlines EuroLeague’deki temsilcimiz Anadolu Efes’in Final-Four yarı finalindeki rakibi ise bu akşam belli olacak. 2-2’lik eşitliğin olduğu Olympiacos- AS Monaco playoff çeyrek final serisinin Pire’deki beşinci maçı 21.30’da başlayacak. Final-Four’un diğer yarı final eşleşmesi ise Real Madrid – FC Barcelona olmuştu.

Turkish Airlines EuroLeague 2022 Final-Four’u 19-21 Mayıs tarihlerinde Belgrad’da düzenlenecek.

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.