Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (4 Mayıs 2022): Ekrem İmamoğlu Karadeniz’de | Kavala’dan “Soros” açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı için gittiği Karadeniz’deki ziyaretlerine devam ediyor. İmamoğlu bugün memleketi Trabzon’da. 

Siyasal iletişimci ve spiker Hande Karacasu’nun YouTube hesabında yayınladığı “Sessiz İstila” isimli kısa film, sosyal medyada gündem oldu. Sakarya’da gözaltına alınan Karacasu bir süre sonra serbest bırakıldı. 

Gezi Parkı davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alan ve Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan iş insanı Osman Kavala’dan açıklama geldi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope muhabiri Ali Deniz Çakır ile İmamoğlu’nun Trabzon’daki temaslarını, Medyascope yorumcusu ve siyasetbilimci Edgar Şar ile İmamoğlu’nun Karadeniz turunun siyasi etkisini konuşacağız.

Editör: Egemen Gök

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.