Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ali Koç’tan Ekrem İmamoğlu’na: “Umarım, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez”

Yüksek Divan Kurulu Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında oldukça sert ifadeler kullandı. Koç, İmamoğlu’na “Umarım, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez” diyerek yüklendi. 

Ali Koç, Ekrem İmamoğlu’na sert çıktı

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun Nisan Ayı Olağan Toplantısı, Faruk Ilgaz Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Yapılan konuşmaların ardından kürsüye çıkan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, gündemdeki konular ilgili açıklamalarda bulundu. Ali Koç, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar’a yaptığı ziyarette taktığı bordo-mavili kravata tepki gösterdi.

İmamoğlu hakkında oldukça sert ifadeler kullanan Ali Koç, “Trabzon’dan gelen bazı insanların enteresan özellikleri var, Milli Takım bizim stadımıza gelir, hocası bordo-mavi kravatla gelir. Şehrin belediye başkanı divan kurulu başkanımızı ziyarete gelir, bordo-mavi kravatla. Utanmadan o kitabı getirme cesaretinde bulunur. O kitabın içinde yazanları bilmiyordum, Uğur Bey (Dündar) de eminim bilmiyordur” diye konuştu.

Konuşmasının devamında Ekrem İmamoğlu hakkındaki eleştirilerini sürdüren Koç, “Fenerbahçe’yi dışarıdan bölmeye hiç kimsenin gücü yetmez. Devleti gözüne kestirmiş bir terör örgütüyle nasıl mücadele ettiğimizi dünya biliyor. Umarım, Fenerbahçe taraftarının Sayın Ekrem İmamoğlu’na hangi şehrin belediye başkanı olduğunu hatırlatma günleri gelmez. Uğur Bey forma verdi, ben olsam vermezdim. Ancak niyeti kötü değildi. Ziyaretçisinin niyeti kötüydü” dedi. 

https://twitter.com/12numaraorg/status/1522904145258336256?s=20&t=L083wiFRO71Caggqp7U3VQ

“Efsanelerimizin oynadığı yılları ya kabul edeceksiniz…”

Uzun süredir gündemde olan “28 şampiyonluk” konusuna da değinen Koç, Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) çağrısını bir kez daha yineledi: “Biz TFF’ye her türlü belgeyi verdik. Yurtiçi yurtdışı örnekler… Sanmayın ki sadece kamuoyunda bu konuyu gündeme getirdiğimizde bu işle uğraşıyoruz. Size hikayeyi tersten bile okuyabilirler, o kadar çalışmışlar. Gelin, herkesi dinleyin. Acelesi yok, yıllardır bekleyen bir konu. En sağlıklısına varalım. 428 gün oldu. Sonuna kadar haklı olduğumuz bir konuda yıllardır arayış içindeyiz. Bizim kaybedecek bir günümüz bile yok. Gelecek yıl cumhuriyetimizin 100. yılı, aynı zamanda federasyonumuzun da… Efsanelerimizin oynadığı yılları ya kabul edeceksiniz ya da gelecek sene 100. yılımız demeyeceksiniz. Şampiyonun kupası nerede olur, müzesinde olur.”  

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.