Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (8 Mayıs 2022) – İmamoğlu’nun fotoğraf krizi: Muhalif seçmen ne yapacak? | Prof. Dr. Tanju Tosun değerlendirdi

Editör: Buket Topaktaş

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Karadeniz gezisinde Nagehan Alçı ve Ertuğrul Özkök’ün de aralarında bulunduğu bir grup gazeteciyle çektirdiği fotoğrafla ilgili tartışma sürüyor. 6 Mayıs’ta eleştirilere ikinci kez yanıt veren İmamoğlu, “Bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. Hiç umurumda değil” demişti ancak ardından bu sözünden dolayı özür diledi. İmamoğlu, dün (7 Mayıs) katıldığı fide dağıtım töreninde fotoğraf tartışmasıyla ilgili üçüncü kez konuştu. “Vız gelir tırıs gider” sözlerinin tepki çekmesi üzerine açıklama yapan İmamoğlu, özür dileyerek “Ben çiftçi çocuğuyum, bende kibir doğmaz. Bu yakıştırmaları yapan arkadaşlardan sadece dün bir konuşmada yaptığım ‘Vız gelir tırıs gider’ lafından ötürü özür diliyorum” dedi.

Haber Hafta Sonu’nda bu akşam Prof. Dr. Tanju Tosun ile Ekrem İmamoğlu’nun tepki çeken fotoğrafını, muhalif seçmenin bundan sonra ne yapacağını ve İmamoğlu’nun adaylık şansını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.