Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Rusya-Ukrayna savaşında 75. gün: Putin Zafer Günü’nde “Ukrayna’da yapmamız gerekeni yaptık” dedi, Zelenskiy’den cevap gecikmedi

Bugün Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği’nin (SSCB) Nazi Almanyası’nı mağlup ederek İkinci Dünya Savaşı’nda elde ettiği zaferin 77. yıldönümü. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 9 Mayıs Zafer Günü kutlamaları kapsamında Kızıl Meydan’da konuştu ve “Rusya hiçbir zaman vatanını bırakmayacak” dedi. Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy ise Putin’e “Çok yakında Ukrayna’da iki zafer günü olacak” diyerek yanıt verdi. Gelişmeleri gün boyu canlı anlatım sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Video: Rusya-Ukrayna savaşında 75. gün | Yörük Işık değerlendiriyor

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.