Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Süper Lig’de 36. hafta heyecanı sona erdi: Nuri Şahin’in Fraport TAV Antalyaspor’u fark yaratmaya devam ediyor

Süper Lig’de 36. haftanın kapanış maçında Fraport TAV Antalyaspor, sahasında konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor’u 3-2 mağlup etti. 

Fraport TAV Antalyaspor, yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı

Süper Lig’de 36. hafta, Fraport TAV Antalyaspor-İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasının ardından sona erdi. Nuri Şahin’in çalıştırdığı Antalyaspor, güçlü rakibini Luiz Adriano, Ndao ve Wright’ın (penaltı) golleri ile 3-2 mağlup etmeyi başardı. İttifak Holding Konyaspor’un gollerini ise Guilherme (penaltı) ve Endri Çekici kaydetti. 

Bu sonuçla yenilmezlik serisini 14 maça çıkaran Fraport TAV Antalyaspor, puanını 55’e yükseltti. İkincilik yarışında büyük yara alan İttifak Holding Konyaspor ise 64 puanda kaldı.

Süper Lig’de haftanın sonuçları:

Süper Lig’de 36. haftanın ardından oluşan puan durumu: 

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.