Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Frutti Extra Bursaspor, EuroCup şampiyonluğu için parkeye çıkıyor

Temsilcimiz Frutti Extra Bursaspor, 7Days EuroCup finalinde Virtus Segafredo Bologna deplasmanında şampiyonluk için parkeye çıkıyor.

7Days EuroCup final karşılaşması bu akşam saat 21.30’ta Virtus Segafredo Arena’da oynanacak ve TRT Spor Yıldız kanalında yayınlanacak. Frutti Extra Bursaspor ile Virtus Segafredo Bologna’yı karşı karşıya getirecek final maçında, iki ekip şampiyonluğun yanı sıra gelecek sezon EuroLeague’de mücadele edebilmek için sahaya çıkıyor.

Kadrosunda Marco Bellinelli, Miloş Teodosiç, Kylee Weems ve Mam Jaiteh gibi önemli isimleri bulunduran İtalyan temsilcisi Virtus Segafredo Bologna, son olarak Ukrayna-Rusya savaşı sebebiyle CSKA Moskova’dan ayrılan Daniel Hackett ve Tornike Shengelia gibi iki önemli yıldızı da kadrosuna katmıştı.

Frutti Extra Bursaspor ise düşük bütçeyle kurulu kadrosuyla peri masalına imza atıyor. Temsilcimiz peri masalının son halkasını bugün finalde gelecek bir kupayla taçlandırarak sona erdirmek istiyor. Frutti Extra Bursaspor’un final yolculuğunda en etkili isimleri; Derek Needham, Andrew Andrews, Onuralp Bitim, Kevarrius Hayes ve John Holland olarak öne çıkmıştı.

Diğer turlarda olduğu gibi kendisinden çok daha yüksek bütçeli bir takımla ev sahibi avantajına sahip olmamasından ötürü deplasmanda karşılaşmak durumunda kalan Frutti Extra Bursaspor, mucizevi şampiyonluktan yalnızca “40” dakika uzaklıkta. Yeşil-beyazlılar, daha önce Galatasaray ve Darüşşafaka’nın kazandığı 7Days EuroCup’ta Türkiye’ye üçüncü şampiyonluğu getirmek için parkeye çıkıyor.

Frutti Extra Bursaspor’un karşılaşma öncesi paylaşımı:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.

İlgili içerikler