Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Ziraat Türkiye Kupası’nda finalin adı belli oldu: Aytemiz Alanyaspor engelini aşan Demir Grup Sivasspor, finalde Yukatel Kayserispor ile kozlarını paylaşacak

Demir Grup Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 2-1 kazandığı maçın rövanşında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak finale yükseldi ve finalde Yukatel Kayserispor’un rakibi oldu.

Demir Grup Sivasspor, finalde Yukatel Kayserispor’un rakibi oldu

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Demir Grup Sivasspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor ile kozlarını paylaştı. 2-1 kazandığı ilk maçın rövanşında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, toplam 3-2’lik üstünlük ile finale yükselen ekip oldu. Ev sahibi takımın golünü Hakan Arslan kaydederken Alanyaspor’un golünü ise Famara Diedhiou attı. 

Aytemiz Alanyaspor’u eleyen Demir Grup Sivasspor, finalde Yukatel Kayserispor’un rakibi oldu. Final maçı, 26 Mayıs Perşembe günü saat 20.45’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Karşılaşmanın özet görüntüleri:

Demir Grup Sivasspor’un final mesajı: “Kavuşacağız

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.