Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (13 Mayıs 2022): Kılıçdaroğlu’ndan SADAT baskını | Kaftancıoğlu kararının yankıları

Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun üç davadan aldığı cezaları onamasının ardından Ankara’dan İstanbul’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, askeri danışmanlık şirketi SADAT’ın İstanbul’daki merkezine gitti.
Editör: Egemen Gök

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun üç davadan aldığı hapis cezalarının 4 yıl 11 ay 20 günlük bölümünü onadı. 

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında CHP İstanbul İl Başkanlığı’nda olağanüstü toplandı. CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Kaftancıoğlu’nun görevine devam edeceğini söyledi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Medyascope Yayın Yönetmeni Ruşen Çakır ile Kılıçdaroğlu’nun SADAT baskınını, Medyascope yorumcusu Sevilay Çelenk ile Kaftancıoğlu kararını konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.