Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Haber Hafta Sonu (14 Mayıs 2022): Kılıçdaroğlu’nun SADAT baskını – Kaftancıoğlu’na siyaset yasağının yankıları | Nesrin Nas değerlendirdi

Editör: Gamze Elvan

Yargıtay 3. Ceza Dairesi, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanarak 6 Eylül 2019’da mahkûmiyetine karar verilen davanın temyiz incelemesini tamamladı. Üst mahkemenin kararına göre, Kaftancıoğlu’nun üç davadan aldığı ceza onanırken yargılandığı iki dava ise düşürüldü.

Yargıtay 3. Ceza Dairesi’nin, Kaftancıoğlu’nun üç davadan aldığı cezaları onamasının ardından Ankara’dan İstanbul’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, askeri danışmanlık şirketi SADAT’ın İstanbul’daki merkezine gitti. Haber Hafta Sonu’nda bu akşam eski Anavatan Partisi Genel Başkanı ve ekonomist Dr. Nesrin Nas siyasetin gündemini değerlendirdi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.