Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde şampiyon Fenerbahçe Safiport

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi final serisi üçüncü karşılaşmasında, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor’u deplasmanda 97-71 mağlup eden Fenerbahçe Safiport seride durumu 3-0’a getirdi ve şampiyon oldu. Toplamda 16. şampiyonluğunu elde eden Fenerbahçe Safiport üst üste de dördüncü kez mutlu sona ulaştı. 

Fenerbahçe Safiport’ta Satou Sabaly 22 sayı, 8 ribaund ve 7 asistle karşılaşmanın en skorer ismi olurken, Kayla McBride 19, Olcay Çakır Turgut 16, Elizabeth Williams da 15 sayı ile mücadele etti. Ev sahibi ekip ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor’da ise Shavonte Zellous 19, Sinem Ataş 17 sayı kaydetti.

Fenerbahçe Safiport’tan şampiyonluk paylaşımı:

Fenerbahçe Safiport kupasını kaldırıyor:

ÇBK Mersin Yenişehir Belediyespor’dan ikincilik paylaşımı:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.