Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (16 Mayıs 2022): Türkiye seçime nasıl bir atmosferde gidecek? | Yaşam tarzına müdahale tartışmaları

Editör: Egemen Gök

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın düzenlediği Başkent Kültür Yolu Festivali’nde Güney Koreli “Mirae” adlı K-Pop grubunun Ankara’da düzenleyeceği ücretsiz konser iptal edildi. Dün de Kocaeli’nde Kürt sanatçı Aynur Doğan’ın konseri AKP’li Derince Belediyesi tarafından iptal edildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, askeri danışmanlık şirketi SADAT’ın İstanbul’daki merkezine gitmişti. Merkezin önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu, “seçimlerin güvenliğini sarsacak bir durum olursa sorumlusunun SADAT ve Saray olacağını” söylemişti.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Gelecek Partisi İnsan Hakları Başkanı Prof. Dr. Serap Yazıcı ile iptal edilen konserleri, emekli Emniyet Müdürü Hanefi Avcı ile seçim güvenliği tartışmalarını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.