Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI | Türkiye siyasetinde bugün: Atatürk Havalimanı’nda yıkım devam ediyor, MetroPOLL anketi, Kılıçdaroğlu-Özdağ kavgası

  • Atatürk Havalimanı’nda yıkım tüm hızıyla sürüyor.
  • 17 Mayıs’tan itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına litre başına 1,70 TL zam geldi. İstanbul Avrupa yakasında benzinin litre fiyatı 22,82 TL’ye çıktı.
  • CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasında Atatürk Havalimanı polemiği çıktı.
  • İstanbul merkezli beş ilde, rüşvet suçuna karıştıkları iddia edilen ve aralarında Kadıköy Belediyesi’nde görevli zabıta ve mühendislerin de bulunduğu 54’ü kamu görevlisi 224 kişiden 160’ı gözaltına alındı.

Gün içinde yaşanacak bütün gelişmeleri canlı anlatım sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.