Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (17 Mayıs 2022): Siyasetin gündemi Atatürk Havalimanı | Ümit Özdağ kime muhalif? | SADAT Medyascope’a konuştu

Editör: Egemen Gök

İktidar, son yılların en tartışmalı projesini hayata geçirmeye çalışıyor. Atatürk Havalimanı’na Millet Bahçesi yapılacak. Siyaset yasağı getirilen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu havalimanından iktidara seslendi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun havalimanında yaptığı protesto nedeniyle CHP’yi sert sözlerle hedef aldı. Özdağ’ın bu sözlerine CHP lideri Kılıçdaroğlu’ndan yanıt gecikmedi.

MetroPOLL Araştırma Şirketi’nin “Halkın Nabzı” anketine göre cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında seçimi kazanıyor.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun “Burası terörist yetiştiren bir kurum” diyerek kapısına gittiği SADAT’ın Yönetim Kurulu Başkanı Melih Tanrıverdi Medyascope’a konuştu.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İhsan Dağı ile Kılıçdaroğlu ve Özdağ arasındaki tartışmaları, Medyascope muhabiri Dilek Şen ile Atatürk Havalimanı’ndaki son durumu, Medyascope muhabiri Aytuğ Özçolak ile SADAT röportajını konuştuk.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.