Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (18 Mayıs 2022): Erdoğan’dan SADAT açıklaması | İBB’de sözcülük makamı kaldırıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun SADAT ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Editör: Egemen Gök

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de partisinin grup toplantısının ardından, gençlerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB Sözcülük Birimi’nin kaldırıldığı iddiasına ilişkin açıklamalarda bulundu, Atatürk Havalimanı’nda başlayan yıkım çalışmalarına tepki gösterdi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, eski Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Müsteşar Yardımcısı Cevat Öneş ile SADAT tartışmalarını, Medyascope Ankara muhabiri Zelal Direkçi ile Ankara’daki görüşme trafiğini ve grup toplantılarını konuşacağız. 

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.