Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Rajon Rondo’nun, eski eşini ve çocuklarını silahla tehdit ettiği iddia edildi

Veteran NBA oyuncusu Rajon Rondo’nun eski eşi Ashley Bachelor, oyuncunun bir tartışma sırasında kendisine silah çekerek öldürmekle tehdit ettiğini ileri sürdü. Bachelor, Rondo’ya karşı acil koruma emri  başvurusunda bulundu.

NBA sözcüsü Mike Bass konuyla ilgili, “Raporun farkındayız ve daha fazla bilgi toplama sürecindeyiz” dedi. Raporlara göre Louisville-Kentucky’de verilen karar sonucunda Rajon Rondo, tartışma yaşadığı eski eşine ve çocuklarına 500 feetten (152,4m) daha fazla yaklaşamayacak. Ayrıca Rondo sahip olduğu silahları geçici olarak görevlilere teslim edecek.

NBA’de 16 sezondur forma giyen Rajon Rondo, önümüzdeki sezon serbest oyuncu statüsünde olacak. Geçen sezon Cleveland Cavaliers’ta 4,8 sayı ve 4,4 asist ortalamaları yakayalan oyuncu, dört kez All-Star seçilme başarısı gösterirken iki kez de NBA şampiyonu olmuştu.

Kaynak: TMZ Sports

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.