Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (19 Mayıs 2022): SADAT seçim güvenliği için bir tehdit mi? | Türkiye’de 19 Mayıs törenleri

Editör: Egemen Gök

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışının 103. yılı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “suikastçı, provokatör, terörist yetiştiren paramiliter bir kurum” diyerek, 13 Mayıs günü SADAT önüne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi ve seçim güvenliğine işaret etti. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise, Kılıçdaroğlu’nun ziyaretinden bu yana gündemden düşmeyen SADAT için “Hiçbir alakam yok” dedi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, gazeteci ve yazar Ali Bayramoğlu ile siyasetteki SADAT tartışmalarını ve seçim güvenliğini konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.