Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

CEV Şampiyonlar Ligi Finali: VakıfBank 5’te 5 için Imoco Volley Conegliano karşısında sahaya çıkıyor

CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali’nde, temsilcimiz VakıfBank bugün saat 19.00’da Imoco Volley Conegliano ile karşı karşıya gelecek. Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da oynanacak karşılaşmada VakıfBank, bu sezon yarıştığı beş kulvarda da kupa kazanma başarısını elde etmek amacıyla sahaya çıkacak.

Bu sezon katıldığı Spor Toto Şampiyonlar Kupası, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, AXA Sigorta Kupa Voley ve Misli.com Sultanlar Ligi’nde şampiyonluk başarısı gösteren VakıfBank, sezonun son karşılaşmasından da galip ayrılarak, beşinci kupasını almak için sahaya çıkıyor. CEV Şampiyonlar Ligi’nde dört şampiyonlukla en çok şampiyon olan iki ekipten birisi olan VakıfBank, kazanması halinde beşinci kez bu başarıyı yakalayarak rekorun tek sahibi olacak. 

Rakip Imoco Volley Conegliano ise CEV Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu apoleti ile sahaya çıkacak. Geçen sezon finalde VakıfBank’ı 3-2’lik skorla mağlup eden İtalya temsilcisi kupada mutlu sona ulaşmıştı. 

Bir bakıma geçen sezonun rövanşı da olacak karşılaşma bugün saat 19.00’da TRT SPOR ekranlarından yayınlanacak.

VakıfBank’ın karşılaşma öncesi paylaşımı:

Imoco Volley’in karşılaşma öncesi paylaşımı:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.