Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (23 Mayıs 2022): Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı kim olmalı? | Kılıçdaroğlu aday mı?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun üç davadan aldığı cezaların Yargıtay tarafından onanmasının ardından parti yönetiminin Bursa’dan İstanbul’a taşıma kararı aldığı “Milletin Sesi” mitingi geçen cumartesi günü (21 Mayıs) Maltepe Etkinlik Alanı’nda yüz binlerce kişinin katılımıyla düzenlendi.

Dövizdeki hareketlilik sürüyor. Euro 17, sterlin 20 Türk Lirası’nı aştı. Dolar da gün içinde 15,99 TL’ye kadar yükseldi.

Koronavirüs izinlisi 103 bin hükümlü hakkındaki kararın bugünkü kabine toplantısından çıkması bekleniyor.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Londra Metropolitan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Erdi Öztürk ile CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun Maltepe mitingini ve cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarını konuşacağız.

Editör: Egemen Gök

Spotify’dan dinleyebilirsiniz:

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.