Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Işın Eliçin ve Hediye Levent ile DoğuBatı Özel: Ankara’ya Suriye’de güvenli bölge yaratma planı için uygun fırsat mı doğdu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hafta başında “Güney sınırlarımız boyunca 30 kilometre derinliğinde güvenli bölgeler oluşturmak için başlattığımız çalışmaların eksik kalan kısımlarıyla ilgili yeni adımları da atmaya başlıyoruz” diye açıklama yapması Suriye’ye yeni bir askeri harekât sinyali olarak yorumlandı. Bu bölümde, Hediye Levent ve Işın Eliçin, güncel gelişmeleri değerlendirdi ve Rusya’nın Ukrayna savaşı ertesinde, Ankara için uzun yıllardır Suriye’nin kuzeyinde oluşturmak istediği güvenli bölge için uluslararası destek de bulabileceği uygun fırsatın doğup doğmadığını konuştu.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.