Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Arnavutköy Belediyespor, Artvin Hopaspor’u son dakikada yıkarak TFF 2. Lig’e yükseldi

TFF 3. Lig 1. Grup play-off finalinde Arnavutköy Belediyespor, Artvin Hopaspor’u 1-0 yenerek TFF 2. Lig’e yükseldi. 

Arnavutköy Belediyespor, TFF 2. Lig’de

TFF 3. Lig 1. Grup play-off finalinde Arnavutköy Belediyespor ile Artvin Hopaspor, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda kozlarını paylaştı. 

Yarı finalde Bursa Yıldırımspor’u 3-1 ile geçen Arnavutköy ile Belediye Kütahyaspor engelini 2-1 ile geçerek finale yükselen Artvin Hopaspor’un mücadelesi nefesleri kesti. Artvin Hopaspor, müsabakanın 87. dakikasında Ali Say ile penaltı vuruşundan faydalanamayarak büyük fırsat tepti. Dakikalar 90+3. dakikayı gösterdiğinde sahneye çıkan Samet Günhan ise kaydettiği gol ile Arnavutköy Belediyespor’u TFF 2. Lig’e taşıyan isim oldu. 

Arnavutköy Belediyespor forması giyen futbolcular, TFF 2. Lig’e yükselme sevincini tribüne giderek taraftarı ile paylaştı. 

Arnavutköy Belediyespor – Artvin Hopaspor karşılaşmasının özet görüntüleri:

23 Mayıs tarihinde oynanan bir diğer TFF 3. Lig 3. Grup play-off finalinde ise normal süresi ve uzatma devreleri 0-0 biten maçta İçel İdmanyurdu’na penaltılarda 5-4 üstünlük sağlayan Fethiyespor, TFF 2. Lig’e yükselmişti. TFF 2. Lig’e yükselen son ekip, bugün (25 Mayıs) oynanacak İskenderunspor-Alagöz Holding Iğdır Futbol Kulübü arasında oynanacak karşılaşmanın ardından belli olacak. 

Fethiyespor-İçel İdmanyurdu karşılaşmasının özet görüntüleri:

Yazan: Kubilayhan Kavrazlı

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.