Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

#CANLI Türkiye siyasetinde bugün: Kılıçdaroğlu Düzce’de, Çorlu tren kazası davası ertelendi

  • CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dün (24 Mayıs) partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurtdışına para aktardığını ve kaçış planının yürürlükte olduğunu iddia etti. Kılıçdaroğlu, “Paravan bir vakıf kuruyorlar, başına ABD vatandaşını koyuyorlar. Erdoğan çık söyle bu paraları kim gönderiyor? Amerika’dan paraları kim alıyor?” dedi.
  • Çorlu tren kazası davasının 10. duruşması, Çorlu 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yapılacak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, duruşma öncesi aileler ile bir araya geldi. Dava, 5 Ekim 2022’ye ertelendi.
  • İsveç ve Finlandiya heyetleri, NATO’ya üyelik başvurularına ilişkin istişarelerde bulunmak için bugün Beştepe’de Türk tarafıyla bir araya gelecek.

Gelişmeler gün boyu canlı anlatım sayfamızda.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.