Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Güne Bakış (25 Mayıs 2022): Kılıçdaroğlu “kaçış planı” hamlesiyle ne hedefliyor? | Teksas’ta okula silahlı saldırı

Editör: Egemen Gök

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yurtdışına para aktardığını ve kaçış planının yürürlükte olduğunu iddia etti. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından konuya dair bir video mesaj paylaştı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu bugün Düzce’de temaslarda bulundu. Kılıçdaroğlu Düzce’de Kamyoncular Kooperatifi, esnaf, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanaat önderleri, kadın ve gençler ile buluştu.

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) Teksas eyaletinde yer alan Robb İlköğretim Okulu’na 18 yaşındaki bir saldırgan tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 19’u çocuk, en az 21 kişi hayatını kaybetti.

İsveç ve Finlandiya heyetleri bugün NATO’ya üyelik başvurularına ilişkin görüşmelerde bulunmak üzere Türkiye heyeti ile Beştepe’de bir araya geldi.

Gökçe Çiçek Kösedağı’nın sunduğu “Güne Bakış”ta, Başkent Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Başkanı Prof. Dr. Okan Cem Çırakoğlu ile Teksas’taki saldırıyı, Medyascope muhabirleri Ali Macit ve Sema Kızılarslan ile Kılıçdaroğlu’nun Düzce temaslarını, Medyascope yorumcusu ve siyasetbilimci Edgar Şar ile Kılıçdaroğlu’nun “kaçış planı” iddialarını konuşacağız.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.