Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

NBA playoff konferans finallerinde dördüncü maçlar sona erdi: Dallas, Golden State karşısındaki ilk galibiyetini elde etti – Boston-Miami serisi eşitlendi

NBA playoff konferans finallerinde dördüncü maçlar geride kalırken, dün gece oynanan karşılaşmada Dallas Mavericks evinde Golden State Warriors’u mağlup ederek serideki ilk galibiyetini elde etti. Önceki gece oynanan karşılaşmada ise Boston Celtics, Miami Heat’ engelini evinde geçti ve seriyi 2-2’de eşitledi.

Golden State Warriors (3)-(1) Dallas Mavericks

Batı Konferansı finali dördüncü maçında ilk üç karşılaşmadan mağlup ayrılan Dallas Mavericks, konuk ettiği Golden State Warriors’u 119-109 mağlup etti ve süpürülmekten kurtuldu. Dallas Mavericks’te Luka Doncic 30 sayı, 14 ribaund ve 9 asistle galibiyette önemli rol oynarken, Dorian Finney-Smith 23 sayı ve 6 ribaund, Reggie Bullock da 18 sayı ile mücadele etti. Konuk ekip Golden State Warriors’ta ise Stephen Curry’nin 20 sayı, 5 ribaund ve 8 asist ve Jonathan Cuminga’nın 17 sayı ve 8 ribaundluk performansları mağlubiyete engel olamadı. 

Seride beşinci karşılaşma yarın gece saat 04.00’te Golden State Warriors ev sahipliğinde oynanacak.

Luka Doncic’in performansı:

 Luka Doncic’in estetik bitirişi:

Jordan Poole’dan slalom:

Karşılaşmanın özeti:

Miami Heat (2)-(2) Boston Celtics

Doğu Konferansı finalleri dördüncü maçında ise Boston Celtics, konuk ettiği Miami Heat’i 102-82’lik skorla mağlup ederek seride durumu eşitledi. Boston Celtics’te Jayson Tatum 31 sayı, 8 ribaund ve 5 asist ile galibiyette önemli rol oynadı. Konuk ekip Miami Heat’te ise Victor Oladipo’nun 23 sayı ve 6 asistlik performansı mağlubiyete engel olamadı. 

Seride beşinci karşılaşma bu gece saat 03.30’da Miami Heat’in ev sahipliğinde oynanacak.

Jayson Tatum’un performansı:

Karşılaşmayı dört blokla tamamlayan Al Horford geçit vermiyor:

Boston Celtics toplamda 11 blokla boyalı alanı kararttı:

Karşılaşmanın özeti:

Yazan: Yahya Kemal Doğan

Editör: Doğa Üründül

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.