Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

Medyascope Gündem (26 Mayıs 2022): Fehmi Koru ile Kılıçdaroğlu’nun “kaçış planı” açıklaması

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Milli Güvenlik Kurulu toplantısına başkanlık edecek. Güney sınırlarında güvenli bölge oluşturulması kapsamında yürütülen çalışmaların da görüşüleceği toplantıda, sınır ötesi yeni operasyonların ele alınması bekleniyor.

Kılıçdaroğlu’nun “kaçış planı” açıklamasını konuşmaya, tartışmaya devam ediyoruz. Kısaca neler olduğunu hatırlatalım: CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu salı günü (24 Mayıs) partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yurtdışına para aktardığını ve kaçış planının yürürlükte olduğunu iddia etti. Kılıçdaroğlu, “Paravan bir vakıf kuruyorlar, başına ABD vatandaşını koyuyorlar. Erdoğan çık söyle bu paraları kim gönderiyor? Amerika’dan paraları kim alıyor?” diye sordu. Kılıçdaroğlu aynı günün akşamında sosyal medya hesabından konuya dair bir video mesaj paylaştı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün (25 Mayıs) Düzce’deydi. Kılıçdaroğlu’nu Düzce’de Bisiklet Kulübü karşıladı. Kılıçdaroğlu Düzce’de Kamyoncular Kooperatifi, esnaf, muhtarlar, STK temsilcileri, kanaat önderleri, kadın ve gençler ile buluştu. Medyascope muhabirleri Ali Macit ve Sema Kızılarslan dün Kılıçdaroğlu’nu takip etti.

Gündem’de Gamze Elvan’ın konukları Fehmi Koru ve Sema Kızılarslan’dı.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.