Özgür gazeteciliğe destek olun
Search
Close this search box.

İstanbul’da kadın cinayeti | Beril Varol, üç kez uzaklaştırma kararı aldırdığı Yavuz Selim Bektaş tarafından öldürüldü

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul-Şişli’de Beril Varol ve erkek arkadaşı Ömer Akın, Yavuz Selim Bektaş tarafından öldürüldü. Varol’un Bektaş hakkında üç kez uzaklaştırma kararı aldığı ortaya çıktı.

İstanbul-Şişli’de Fulya Mahallesi Mehmetçik Caddesi’ndeki üç katlı binanın en üst katındaki daireden silah sesleri gelmesi üzerine, apartman sakinleri durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çilingir yardımıyla eve girdi.

Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede Yavuz Selim Bektaş (34), Beril Varol (27) ve Ömer Akın’ın (29) hayatını kaybettiğini belirledi.

İlk incelemede Yavuz Selim Bektaş’ın, eski kız arkadaşı Beril Varol’u ve erkek arkadaşı Ömer Akın’ı öldürdükten sonra yaşamına son verdiği belirlendi.

Şişli Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada, Yavuz Selim Bektaş’ın üzerinde bir intihar notu bulunduğu belirtildi.

Varol’un Bektaş hakkında üç kez uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

İmamoğlu: “Çok acılı ve öfkeliyiz”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde (İBB) harita mühendisi olarak görev yapan Varol için, İBB Başkanı İmamoğlu da taziye mesajı yayımladı.

İmamoğlu, “Çok acılı ve öfkeliyiz. Ne yazık ki gencecik bir çalışanımızı, Beril Varol’u erkek şiddeti aramızdan aldı. Bu şiddet, bu akıl, bu zihniyet bitsin, gitsin artık” dedi.

Bize destek olun

Medyascope sizlerin sayesinde bağımsızlığını koruyor, sizlerin desteğiyle 50’den fazla çalışanı ile, Türkiye ve dünyada olup bitenleri sizlere aktarabiliyor. 

Bilgiye erişim ücretsiz olmalı. Bilgiye erişim eşit olmalı. Haberlerimiz herkese ulaşmalı. Bu yüzden bugün, Medyascope’a destek olmak için doğru zaman. İster az ister çok, her katkınız bizim için çok değerli. Bize destek olun, sizinle güçlenelim.